• 44
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/3Zt.jpg

    fatih terim kariyeri boyunca 1 uefa kupası, 7 türkiye ligi şampiyonluğu, 2 türkiye kupası ve 4 süper kupa kazanmış rekorların sahibi bir teknik adam.

    yalnız kendisinin son türkiye kupası kazandığı sezon kendisinin 1. dönemi olan 4 yıllık sürecin sonu ve tüm kupalara ambargo koyduğumuz 99-00 sezonu. tam tamına 19 yıl olmuş hoca türkiye kupası kazanmayalı.

    2. ve 3. dönemlerinde hiç türkiye kupası alamadığı gibi 4. döneminin ilk yılında da yarı finalde akhisar'a kaybedip elendik.

    aykut kocaman'ın 3 tr kupası olduğu yerde en fatih terim'in 2'de kalması da kabul edilemez.

    fatih terim en son 1999-2000 yılında, kulübümüz ise 2014-2015 sezonunda sezonu çifte kupayla kapattı ve süper kupayı da kazanıp sezon içinde kazanılabilecek her kupayı kazandı.

    2018-2019 gibi onlarca yıl akıllardan çıkmayacak olan bir sezonda bunu başarabilirsek başlı başına tarih yazmış olacağız.

    maça dönecek olursak akhisar son kupa şampiyonu.

    (bkz: bir şampiyonun yüreğini asla hafife almayın)

    her ne kadar akhisar takımı küme düşse de kulüp ve camia, oyuncular bu sezonu kupa kazanarak bitirmek isteyecektir.

    kaldı ki oyuncular önümüzdeki sezon(19-20) transfer yapma adına vitrin maçına çıkacaklar.

    kafa olarak bizden daha rahat olacaklar ve önce kendileri için oynayacaklar. yani öyle küme düşen bir takımın dağınık, asılmayan bir oyunu olacağını düşünmeyin.

    biz bu maçtan 4 gün sonra şampiyonluk maçına, 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçına çıkacağımız için ister istemez konsantrasyon kaybı yaşayabilir, rotasyona gidebilir veya düşük eforla oynamak isteyebiliriz.

    artık takımın hangi kadro ile, hangi futbolla ve nasıl oynayacağını bilemiyorum ama bu maçı kazanmak istiyorum.

    buraya kadar gelmişken daha önceki 22 finalin 17'sini kazanıp kupa beyi lakabını alan takımımızın, 18. türkiye kupasını kazanmasını, kulübün müzesine bir kupa daha koymasını istiyorum.

    eminim ki fatih terim ve aslanlarımız da bunu istiyordur. kulüp tarihine geçmek ve kişisel kariyerleri için önlerinde müthiş bir fırsat var.

    inşallah kazanacağız ve ilk kupamızı alacağız.

    #hedefkupa
App Store'dan indirin Google Play'den alın