• 96
    mustafa kemal atatürk'ün samsun'a ayak basışının 100. yıl dönümünde çıkacağımız şampiyonluk maçıdır. tarihin manidarlığı hepimizin farkında olduğu gibi bununla da sınırlı değildir. 19.05 ile kuruluş yılımıza da göz kırpmaktadır. kurtuluş savaşının ilk adımlarının atıldığı bu günde biz de belki de maddi anlamda kurtuluşumuzun ilk adımlarını atacağız.

    alacağımız şampiyonluk kulübümüze şampiyonlar ligi gelirleri ile çok yüksek miktarda kazanç sağlayacak. zaten tüm rakiplerimizin kudurmasının, yer yer yabancı kuralının hortlatılmasının temel nedeni budur. galatasaray başarılarında farkı açtığı gibi maddi olarak da farkı açacak diye korkuyorlar.

    başakşehir oyun olarak berbat durumda. avantajları uzun süredir beraber oynamaları ve yetenekli oyuncuları. ancak bu oyuncuların hepsi belli bir yaşın üstünde. tempo yükseldiği zaman maç içinde kayboluyorlar. hızdan ve tempodan yoksun oyunculara sahipler. maçı ne kadar hızlı oynar ve ne kadar fizikselleştirirsek o kadar rahat kazanırız. rakibin stoperleri çok kötü durumda. diagne ikisini birden sırtına alıp rahatça oynar. orta alanda ise fernando, ndiaye ve belhanda üçlüsü emre, irfan ve mossoro ya da soner üçlüsüne üstünlük kuracaktır. önemli nokta son haftalarda kötü oynayan nagatomo ve mariano'nun performansı. eğer eskisi gibi oynarlarsa çok rahat bir maç izleyebiliriz.

    son günlerde topyekun üstümüze geliniyor. rakiplere yapılanlar ya da bize zamanında yapılan hatalar görülmüyor, lehimize olan tek bir hata üzerinden pire deve yapılıyor. bunların hepsi kafaları bulandırmak için. kanmayın bunlara. tribünde yaratacağımız hava ile onlara en güzel cevabı vereceğiz. hiç kimsenin şüphesi olmasın.

    hepimizde şampiyonluk ve çifte kupa havası var. ancak henüz hiç bir şey bitmedi. kimse bize kupayı vermedi. aynı ciddiyet, konsantrasyon ve mücadele gücü ile maça çıkmalıyız. daha farklı bir durum kabul edilemez. bugünlere bu şekile geldik, yeni başarıları da bu şekilde kazanacağız.

    biz galatasarayız, biz korkmayız, korkuturuz. ortada bir kupanın olduğu maç varsa da o maçı alırız. tarihimiz ve genlerimiz bize bunu anlatıyor. inşallah 19 mayıs akşamı hep beraber sözlükte ve dünya'nın dört bir yanında 22. şampiyonluğumuzu kutlayacağız.

    inandık biz sizlere

    #kon2antra2yon
App Store'dan indirin Google Play'den alın