• 43
    kupa finalidir. adı üstünde tarihimize bir kupa daha katılacaktır. ne fatih hoca ne de oyuncular bu maça yedek kadro ile ve dolayısıyla daha az önemsendiği mesajı ile çıkmak istemeyecektir. yedek kadro ile çıkmak bu maçı biz önemsemiyoruz, kazansak da kaybetsek de olur demektir. bu durumda sahaya çıkacak olan oyuncuların maça ne kadar konsantre olacağını da siz hesap edin lütfen.

    uzun zamandır sezonu çifte kupa ile kapatmıyoruz. tam anlamıyla aç aslanlar gibi olmalıyız bu hafta. önce kupa finali ardından ligin finali* ile rakipleri televizyon izleyemez, gazete okuyamaz, sosyal medyaya bakamaz hale getireceğiz. nereye baksalar kupalı resimlerimizi görecekler. hayal edin galatasaraylılar, böyle bir ortamı, bayram gibi geçecek sarı kırmızı günleri hayal edin. hiç uzak değil.

    konsantrasyon, ciddiyet ve azim bu kupayı bize getirecek ve müzemize yeni bir zafer daha ekleyeceğiz. bu kupayı önemsiz göreceğimizi düşünen herkese fatih terim'in uefa kupasını aldıktan sonra çıktığımız türkiye kupası final maçı konuşmasını izlemesini tavsiye ederim.

    ortada bir kupa ile sonuçlanacak maç varsa galatasaray'ın ne yapacağı ve ne yapmak isteyeceği çok nettir.

    inandık biz sizere

    #konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın