• 90
    bu maça gitmeyi çok isterdim ancak maalesef. bu maça gidecek taraftarlarımız, kardeşlerimiz, arkadaşlarımız; lütfen maç izlemeye gitmeyin. orada başakşehir'i ezmeye gidin, sağır etmeye gidin, kendi konuştuklarını duyamaz hale getirmeye gidin, hakemin galatasaray'ı ezmesine izin vermeyin. lütfen maç izlemeyin, orada rakibe cehennemi yaşatın.

    bu hafta belli oldu ki bu maç çok şeylere gebe. özellikle gümüşdağ'ın son açıklamasından sonra takım, çok daha dikkatli, çok daha sakin ama çok daha hırslı olmalı. bunları eze eze yenmeliyiz ki haftaya bu saatlerde kafalarını dizlerinin arasına alıp konuşamasınlar. çok net kazanmalıyız. bu sezonun en iyi oyununu oynayıp nefes aldırmadan, pozisyon vermeden, denk getirdiğimizi atarak kazanmalıyız. sinsi hareketlere yüz vermemeli, oyuncularımız, onları germeye, olay çıkarmaya yönelik olaylara arkasını dönüp gitmeli, tahriklere kapılmamalı.

    maça gidecek arkadaşlar; tekrar söylüyorum, maçı izlemeyin. sosyal medyayı unutun ve hatta mümkünse telefonlarınızı götürmeyin. o gün orada ses tellerinizi bırakın, en az oyuncularımız kadar efor sarf etmeniz gerek. daha önce yaptık, yine yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın