resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1983
    ancak 2020-2021 sezonunda tam olarak oynamaya başlayabilecek oyuncumuzdur.

    bir taraftar olarak çok çok üzüldüm durumuna. takım arkadaşlarını hele ki ailesini düşünemiyorum bile. ama bazı terbiyesizler utanmasa emre kendi bacağını kırdı deyip 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçını galatasaray hakemle kazandı diyecek.

    hangi sezondu hatırlamıyorum ama bir sezonun açılış maçıydı galiba. trabzospor ile konyaspor oynuyordu. trabzonsporlu bero'ydu sanırım konyasporlu traore'nin ayağına dalıp kırmıştı. ama bero sarı kart görmüştü. vicdanlar ne kadar rahattı o gün? o gün de kırmızı çıkmalıydı. emre'ye yapılan da kırmızı. emre'nin ayağını kırana kırmızı çıkmasaydı vicdanlar yine yaralanırdı.

    hepsini geçtim. mahalle maçı yapıyorsunuz ve biri benzer bir şekilde ayağınızın kırılmasına sebep oldu. dava ederseniz kasten yapılma cezası olmasa da sebebiyet vermekten ceza yer. dışarıda yapıldığında cezası olan bir olay yeşil sahalarda nasıl ceza almaz?

    yahu birkaç maç önce emre akbaba ayağını fazla kaldırdı diye öldürmeye teşebbüs diyenler kırmızı kart olmalıydı diyenler şimdi emre'nın ayağının kırılmasına kırmızı kart değil diyor.

    galatasaray kazanmış etmiş bu konuda umurumda değil. asıl umurumda olan bu yapılanların emre'nin canının hiçe sayılmasıdır. bu algılar sırasında emre değersizleştirilmeye başlandı. öyle bir algı var ki sanırsın emre akbaba 2018-2019 sezonu son maçı sivasspor maçına yetişecek. kırmızı kart gören en fazla 2 maç oynamayacak. emre? belki de 1 yıldan fazla oynamayacak. emre ayağını çok kaldırdı diye öldürmeye teşebbüste bulunduğu!! adam hala oynuyor! ama emre oynayamayacak!

    bilerek yapılmadı denip oldu bittiye getirilmemesi gerekiyor bu vakanın.

    emre akbaba değerlidir! bu terbiyesizlerin hepsini toplasan emre kadar değerleri yoktur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın