• 81
    birkaç ay önce bu maça başakşehirle aynı puanda geleceksiniz deselerdi kimse inanmazdı bile. şimdi bakıyorum da hesaplar yapılmaya başlanmış, yok başakşehir yenerse şampiyon olur vs. böyle düşünen renktaşlarıma hak veriyorum fakat başka takımların taraftarlarının size bunu düşündürmesine izin vermeyin! 3 puan geride olsak bile hâlâ çok büyük umudumuz olacaktı. maç tarafsız sahada ya da deplasmanda falan oynanmıyor, farkında mısınız?

    allahın küme düşmeme mücadelesi veren fenerbahçesinden orta sıralarda gezinen amaçsız anadolu takımına kadar herkesin dilindeyiz, galatasaray şöyle galatasaray böyle. bir hafta kalmışken herkesin kulaklarını bunlara tıkaması gerek. siz takımınıza güvenmiyor musunuz? galatasaray genlerinden bir şüpheniz mi var? gelmişiz mayıs ayına. takımın başında efsane kabul edilen fatih terim var. sami yen'deyiz. o halde bu endişe neden? bir maç yahu, bir maç. 90 dk. yendiğin anda tüm sezon boyunca çekilen çileler sona erecek. güzel bir planlama yapılırsa belki uzun yıllar ligi domine edeceğiz. düşünsenize.

    o yüzden tüm renktaşlarımdan ricam rehavete kapılmadan takımına inanıp güvenerek 19 mayıs'a kadar takımın arkasında durmaları. bırakın diğer takımların taraftarları ne derse desin. tff mhk ne oyunlar çevirirse çevirsin. onları da yenecek gücümüz var. maça gelecek tüm renktaşlarımdan da ricam 5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçı'nı gölgede bırakacak bir agresiflik sergilemesi.

    inşallah şampiyonluğu ilan edeceğimiz maç olacak.

    #hedef22
App Store'dan indirin Google Play'den alın