• 3387
    türkiye erkekler basketbol ligini lig 3.'sü tofaş'la aynı galibiyet sayısına ulaşarak (18) 4. olarak tamamlayan takımımız. tofaş'a karşı ikili averajda geride olmamız sebebiyle 3. olamadık sıralamada.

    takım bu sezon bu ligde ulaşabileceği en üst noktaya ulaştı bana kalırsa ve şahsen beni tatmin etti. eldeki oyuncu grubundan daha iyisini beklemek hayalcilik olur(du). bu cümleler her ne kadar galatasaray adına, camiasına ve tarihine yakışır cümleler olmasa da maalesef eldeki malzeme buna sevk ediyor bizleri. gönül istiyor ki efes'le, fb beko'yla çatır çatır mücadele edebilelim ancak gerçekler...

    ödeme sıkıntılarına rağmen takımı her zaman hazır tutan (en azından bunu deneyen) ertuğrul erdoğan görece başarılı bir coaching sezonu geçirdi.

    çeyrek finaldeki rakibimiz gaziantep basketbol sezonun en saygı duyulası işlerinden birine imza atıp normal ligi 5. olarak noktaladı. çankaya, hacıyeva, jekiri, jelovac, mckissic, öğüt, tomas ve vasiliauskas; gayet kaliteli bir oyuncu grubuna sahip gb. sezon başında gaziantep'in suriye'ye yakınlığı sebebiyle asıl istenen oyuncuları şehre gelmeye ikna edememişlerdi, buna rağmen koç markovic son derece başarılı hamlelerle gayet nitelikli bir ekip yarattı. kolay seri olmayacak, zaten 4 vs 5 çapraz eşleşmesi, ne kadar kolay olabilir ki.

    normal sezon ✓ sırada yarı final var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın