• 43
    başakşehir'i haklı olarak önemsemediği maç. adamlar haftaya bizimle lig finaline çıkacaklar ve kazanmaktan başka hiçbir sonuç işlerine yaramıyor. yanı ayıp olmasa şu maça zaten çıkmazlar ki haklılar. bu sene bizim taraftarımız bana çok mızmızlanıyor gibi geliyor. yahu ligi elimize almışız, içeride başakşehir'i yenersek şampiyonuz. hala daha yok rotasyon, yok kart cezalısı oyuncular oynamıyor, yok beşiktaş'ı sampiy9n yapacaklar...

    kendi sahanda şampiyonluk maçına çıkacaksan ama kazanacak gücün yoksa o zaman şampiyon olma zaten. 30 milyon taraftarın izleyeceği maçta kimse galatasaray'ın hakkını alenen gasp edemez. iki düdük yanlış çalınır, 2 kart yanlış çıkar en fazla. sen hata yapmazsan, çıkıp doğru düzgün top oynarsan hiçbir şey olmaz, alırsın şampiyonluğu. ama sorun şu ki galatasaray bu sene hiçbir şey oynamıyor. 14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray maçında hakem berbattı ama galatasaray da berbattı. 10 kişilik fener'i üstünlük kuramadı, pozisyon bulamadı. fener'i içeride oynadığı maçlarda hep ali palabıyık gibi bir yönetim oluyor zaten. ve bu sene kimler kimler ezdi geçti fener'i o hakemlerle, biz geçemedik.

    her deplasman sonrasında yok rakip kapandı, yok çok mücadele ettiler diye mızmızlanıyoruz, lig bitti sezon başından beri bu değişmedi. yok öyle komplo var, yok söyle komplo var son haftaya gelmişiz şampiyonluk potasındayız. valla tüm ülkenin kendisine kurduğu komployu yok edecek kadar güçlü bir oyunu yok galatasaray'ın, olmadığını da avrupa maçlarında gördük zaten. hakemler kötü, basın yalancı, fener karaktersiz, başakşehir iktidar destekli... ama üç aşağı beş yukarı her ligde bu düzeyde olmasa da böyle şeyler olur.

    sampiyonlar ligi kuralar çekiliyor; zaten belliydi, onair finalden önce eşlemezdi diyorsunuz. onlar dediğiniz takımlar eşleşse bu kez zaten birini finale çıkarmak istiyorlardı diyorsunuz. izlemeyelim abi o zaman her şey bu kadar belliyse baştan. aptal mıyız izliyoruz? dünya düz, ay'a da hiç gidilmedi zaten. iki tane uyduruk youtube videosu izleyip bunları da iddia edenler var sonuçta.

    başakşehir bu maçtan bağımsız olarka haftaya çok koşacak, sert oynayacak belki hakem de bir iki düdük eksik çalacak. ama en fazla o kadar olur. fazlası değil. gerisi galatasaray'ın elinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın