• 547
    deniz çoban, metin tekin ve güntekin onay üçlüsünün (bkz: 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçı) ile ilgili yorumlarını dinliyordum. deniz çoban tek tek anlatıyor, kendi görüşünce kaçırdığımız penaltı için top oyunda değildi yorumunu yaptı ki buraya kadar bir sıkıntım yok kendi görüşüdür ve pozisyon gridir saygı duyarım. şimdi gelelim diğer iki arkadaşımıza...

    bu arkadaşlar ciddi bir algı yaratmaya çalışıyor kendilerince, kural hatasıdır, tekrarlanmalı mı? diye metin efendi ile güntekin efendi diyorlar ki hocam kuralı ihlal ediyorlarsa kural hatası mıdır? deniz çoban da sağ olsun doğru bildiğinden şaşmayıp, efendi efendi burada hakem yorumu var diyor. deniz çoban öyle dedikçe bu iki kafadar kural hatasında ısrar ediyor.

    beşiktaşlı arkadaşlar, eğer spor yorumculuğu yapacaksanız tarafsız olacaksınız. hele sen güntekin onay, bir oturum yöneteceksen üzerindeki formayı çı-ka-ra-cak-sın! ulan ne taçmış, ne ağladınız. diyelim ki her şey dediğiniz gibi. maç boyunca kalemize gelemediniz, o maçı 10 saat oynasak sami yen'den çıkamazdınız. eze eze yendik ulan sizi, hala neye ağlıyorsunuz?

    eğer sinirinize sinir katmak, bu arkadaşların nasıl ülkemiz üzerinde algı yaratmaya çalıştığına bizzat şahit olmak istiyorsanız buyrun size linki:

    http://tr.beinsports.com/...a-deniz-coban-yorumu
App Store'dan indirin Google Play'den alın