• 4900
    küme düşmekten son 2 haftada kurtulan kulüp. bir kulüp düşünün ki, bu vaziyetteyken, kendi durumunu düşünmek varken şampiyon olmak üzere olan galatasarayla uğraşıyor. başkanları çıkmış bu senenin analizini yapmak varken, galatasaraydan başka şey ağzından çıkmıyor. bu durum bizim hep söylediğimiz, fenerbahçenin en büyük amacı galatasaray'ı yenmektir şeklindeki önermeyi doğrulamaktadır. sen türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu iddia ediyorsun, kümede kalma mücadelesi veriyorsun, insan bir akıllanır değil mi? biz niye bu durumdayız der. ama yok, hala galatasaray kompleksi. fesatlıklarını öyle bastıramıyorlar ki, fikirleri zikirlerine yansıyor. hani içten içe düşünürsün, kendine engel olamazsın ama rezil olmayalım diye dile getirmezsin bunu en azından. bunlarda utanma da yok.
    galatasaray hakemlerle ilgili yakınırken, siz hakemler de insandır derken, şimdi hakem hakem diye ağlamak nasıl bir yüzsüzlüktür? hepiniz yüzsüzsünüz.
    bir de 12 mayıs 2012'de sahalarında kupa aldığımızı unutmayacaklarını açıklamışlar. unutamamanız çok normal tabi. gece gece güldürdüler beni. başka yorum bile yapmıyorum bu konuda. biz de eğlenelim biraz, bakalım seneye kimlerle küşme düşme hattında yarışacaksınız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın