resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1529
    11 mayıs 2019 akşamı beinsports a verdiği röportajı dinledim. bana göre söylediklerinin %90 ı mantıklı ve doğru. ama demezler mi adama bu sezon oynanan, hakemler tarafından kıyma gibi doğrandığımız 2 galatasaray fenerbahçe maçından sonra neredeydin? bu maçlarla ilgili neler söyledin?

    ligin ilk yarısında sabrımızı taşıran galatasaray konyaspor maçından sonra verdiğin demeçleri de hatırlıyoruz. biz futbola adalet gelsin, şeffaflık gelsin dedik, siz türk futbolunun adalete ihtiyacı yok, bokumuzda boğulmayı tercih ediyoruz dediniz diğer 16 kulübü de yanınıza alarak.

    son iki haftada lehimize şampiyonluk kaderini etkileyebilecek ciddi hatalar yapıldı ama bunu sezon ortasında siz istediniz. alın size insan olan hakem hatası..

    şimdi adalet adalet ötüyorlar da, seneye bir mucize olur ve bir şekilde liderliğe yükselirlerse "hakemler de hata yapabilir. futbol hatalar oyunu diye.." diye kafa ütülemeye başlarlar.

    kısacası bu ülke futbolunda hiçbir şeyin değişeceği yok. boşuna yırtma kendini git enerjini başka şeylere harca.. golfe falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın