resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1960
    bu elemandan tam olarak ne istendiğini anlamıyorum. adam penaltı menaltı neyse ne gol attıkça atıyor. rakiplerimizde soldado ne yapıyor? diagne ile aynı gün penaltıyı kaçırdı soldad da.
    demba ba yedek kalmaktan sahaya girmeyi unuttu resmen. diagne belli ki zor bir karakter, ya da zor zamanlardan geçiyor. nedir bu karar üzerine gidilmesindeki sebep? özellikle o sinan gümüş’e diyecek sözüm yok. rize maçı ikinci penaltıda diagne’nin üzerine neden gidiyorsun? sen nasıl bir takım arkadaşısın? umarım sinan tez zamanda çekip gider.
    (bkz: 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçı)
    diagne belli ki biraz depresyonda ve takımda en yakın dostu onyekuru. kendini yalnız hissediyor olabilir. çok zor bir dönemde son derece zor bir futbol oynayan galatasaray’a geldi. özellikle bu sözlükte kendisine söylenen sözlerden son derece üzgünüm. takımımızın golcüsü, cimbom’u şampiyonluğa götürüyor. hakaret, komik olmaya çalışan aşağılamalar, laf sokmalar hiç yakışmıyor. umarım seneye bir başka takıma gider ve deli divane gibi gol atıp burada çirkin çirkin konuşan insanlara gerekli cevabı verir.
    sevdiğim ve kendisi için üzüldüğüm, empati kurmakta zorlanmadığım, başarılı olmasına rağmen kötü hissettirilen gol kralı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın