• 7
    emre akbaba'nın ayağının kırıldığı pozisyonla ilgili olarak yazdığım "emre gitti ama zaten geldiğinden beri varlığı da pek hissedilememişti"minvalinde entrym niteliksiz olduğu gerekçesiyle silinmiş. nickaltında da bu yazdığım entry refere edilerek bazı yorumlar yapılmış hakkımda. hani tepkiler sebebiyle entryi ben silmedim, emek verip yorum yazan yazar arkadaşlara ayıp olmasın diye bu açıklamayı yazma geregi duydum.

    edit: ilgili entryde diagne için keşke emre yerine o olsaydı dediğim de doğrudur lakin aynı maçın başlığında takımı sabote etmeye çalışıyor gibi oynayan diagne için küfürler de ediliyordu ki doğru bulmasam da o heyecan, sinir ve stresle olabiliyor böyle şeyler. yine de diagne için de kastettiğim acı çekmesi değil takımdan uzaklaşmasıydı. ali ece, lovren için ölmesin, sürünsün demişti. ben diagne için ölsün demedim, acı çekmesini istediğimi de kastetmedim. çıksın sahadan, bir daha da oynamasın bizim takımda demek istedim. ama açıkçası diagne için olmasa da bu hayatta ölmesinden mutluluk duyacağım insanlar var. onlar da uzun boylu diagne gibi. yine de diagne konusundaki tepkim yanlıştı.

    edit 2: refere edilen entry silindiğinden arkadaşlar da kendi yazdıklarını silmişler ama hiçbirinde hakaret yoktu. biri uçurulması gerek, biri kanım dondu, biri de kötü insan demişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın