• 469
    diagne ikinci golünü attıktan sonra gözleri doldu ya. o an ben de ağladım. belki de emre'nin sakatlığından dolayı ruhum çekildi.

    tam bi türkiye özeti gibi maç oldu. maçtan önce rizenin yöneticileri maçı bambaşka bi konuma getirdiler. gerdikçe gerdiler ortamı. garip garip paylaşımlar yaptılar maçtan önce. diğer rakiplerimizin yaptığı gibi ve şampiyonluktaki rakiplerimize yapılmamış şekilde. "avrupa'ya gitmekten önemli bi maça çevirdiler" bu maçı. açık şekilde söylüyorum emre'nin ayağını kıran da rize yöneticileri ve bu leş zihniyettir. şehir halkını garip bir intikam durumunun içine sokan bu sözde insan müsveddeleridir. ama asgari iq'ya sahip her insan gibi biz de bu açıklamalarının ne için olduğunu biliyoduk. sırtında istanbul havalimanı (!) sponsorluğu bulunan 1142 km uzaklıktaki rizespor takımı, yine sırtında aynı sponsor bulunan kadük belediye yönetimi destekli akbil için oynadı. ben uzun zamandır böyle sertlikte oynayan bi takım görmedim. düşman var gibiydi karşılarında. nitekim bunun sonucunda emre akbaba'nın ayağı da kırıldı. bu pozisyondan önce de bu sertlikteydiler, bu pozisyondan sonra da. emre yerde yatarken kameralara üzgün görünen rakip takım oyuncuları, kırmızı karttan sonra yine kaldığı yerden agresifliğe devam edip hakeme saldırdı. tek bi kişi hariç, pozisyonda kırmızı gören futbolcu. o da ne halt yediğinin farkındaydı çünkü.

    sonuç olarak eğrisi doğrusuna denk geldi ve biz maçı kazandık. birilerinin takımını yendik ve önümüzdeki hafta diğer takımlarını yenersek şampiyon olacağız. iyiler yine kazanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın