• 188
    28 ocak 2019 17:49 ~ 17:53 tarihinde kendisi hakkinda yazmisim. ama sitenin azizligi midir yoksa benim internetin azizligi midir bilmiyorum depolamada kalmis. buyurun ne demisiz o zaman.

    --- spoiler ---
    dava falan açmamıştır. sadece suç duyurusunda bulunmuştur. savcı suç duyurusunu dikkate alacak da, iddianame hazırlayacak da, sonra mahkemeye sevk edecek de falan filan. neyse adliyelerde zaman geçirmiş, oturup 2 hakim savcıyla iki lafın belini kırmış kişiler bilecektir.

    kendisi hakkında ortaya atılan iddia, etik dışı bir fiil olup, bu fiilin tck'da karşılığı yoktur. yani isteyen istediğine para vererek istediği yazıyı yazdırabilir. orayı geçelim. iftira suçu hiçbir şekilde işlenmemiştir.

    hakaret dersek, zaten sövme olayı başlı başına bir durumdur ki, ilgili yazıda sövme suçu da işlenmemiştir.

    itibarsızlaştırma olayına gelirsek, diyelim ki kendisi hakkında itibarsızlaştırma yapılmışsa ve bu itibarsızlaştırma da sosyal medya yoluyla yayılmışsa, yayanlar hakkında da işlem yapılması gerekir ki, koca internet deryası. buradan ekran görüntülerini kim alıp sağda solda yaydıysa onun başına patlama ihtimali de söz konusudur.

    --- spoiler ---

    guya dava kabul edilmiş. ben bu ulkede "satılık kalem" dendi diye, yapilacak olan suc duyurusuna iddianame hazırlayıp dava acacak savci tanimiyorum kusura bakmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın