resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1834
    kulübümüze 10 milyon euroluk bonservis bedeliyle transferini şu şekilde görüyorum:
    uefa ile olan ffp anlaşmamızdan dolayı malumunuz ki aynı dönem/sezon içerisinde sattığımız kadar almak durumundayız ve şubat ayının sonuna kadar harcanması gereken bir fazlamız vardı. bu transferin forvet ihtiyacını kapatmak için yapılmasının yanında sonraki transfer sezonunu da rahatlatmak için yapıldığını düşünüyorum. yani yazın bu adama teklif geldiğinde verdiğimiz paranın muhtemelen daha fazlası elimizde olacaktır. o yüzden bence yönetim güzel bir kumar oynadı.
    oyuncunun formuna gelirsek bence henüz beklediğimizi alamadık. bunun biraz da oyun kurgumuzdan kaynaklandığı düşüncesindeyim. sonuçta mbaye bir komple forvet oyuncusu. şahsen ben şu anki kadromuzla fm'de bile mbaye'den ve diğer komple forvet oyuncularından verim alamıyorum. gerçek futbolda çok da iyi bir taktisyen değilimdir, o yüzden bu paragraftaki boşluklarımı siz doldurursunuz zaten.
    neyse sonuç olarak bence eldeki oyuncularla ikinci yarıyı gayet güzel idare ettik. ve dediğim gibi yazın olası bir ayrılık durumunda diğer mevkiler için bize fon yaratacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın