resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1830
    https://www.hitc.com/...sarays-mbaye-diagne/

    yabancı basında norwich'in ilgisi olduğu yazılıyor. haberin sonundaki cümleyi sanırım bizim yönetimden birileri yazmış çünkü s-diyor ki: "daniel farke shouldn't have any second thoughts in paying the big bucks to sign mbaye diagne in the summer. " yani daniel farke ödeyebileceği yüksek bedeli düşünmeden diagne'ye bu yaz imza attırmalı". swh.

    sonra heveslenip norwich'in en pahalı transferlerine baktım da hevesim kursağımda kaldı. en fazla 11 milyon avro ödemişler *. cenk tosun'a 22 milyon avro veren everton'ı hatırlatmak istiyorum kendilerine. lütfen öyle 10-11 milyon avrolarla gelmeyin. swh.

    haberde yolları ayırmak için 17.2 milyon pound civarı isteyeceğimiz yazılmış. salladıkları belli olmasın diye küsüratlı rakam vermiş herhalde bizimkiler. swh.

    edit: according to a report from the star kısmını okumamla yıkıldım. adamlar bizim star gazetesinin haberini haber yapmışlar.

    https://www.star.com.tr/...gecti-haber-1452428/

    star'ın haberini okuyunca da altında akşam yazıyor nasıl garip haber yapıyorlarsa artık. zaten gerçek olamayacak kadar güzel bir haberdi.

    edit 2: bu da akşamın aynı haber: https://www.aksam.com.tr/...indeler/haber-969001

    bir başka yabancı haber: https://readnorwich.com/...ay-over-diagne-deal/

    ve kaynak fotomaç: according to turkish outlet fotomac :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın