resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 3566
    ajaxlı oyuncular şampiyonlar ligi yarı finalinde oruç tutunca sorun yok, bizim feghouli tutunca waovv. bir de ajax maçı 2-0'dan, turu da 3-0'dan verdi o maçta. pek takip etmedim ama ajax taraftarları arasından da saygısız tipler çıkıp yenilgiyi bunlara bağlamış mıdır acaba? bizde böyle bir şey olsa takım ülkeye dönmeden darağacını kurup beklerdik.

    özellikle günlerin uzun olduğu bu dönemde oruç tutmak zor ancak ben kim oluyorum da bir insana ibadeti konusunda akıl verebilirim? tutmak istiyorsa tepki göstermek yerine kulüp personelinin görevi kendisini bu durumda maça en iyi şekilde hazırlamaktır. futbolcular bizim gibi iftarda yemeğe gömülüp, tıka basa yemiyordur. sahurda sucuklu yumurtaya beyaz ekmeği bandırmıyordur.

    bu şartlar altında oruç tutan adama daha da çok saygı duyarım. futbolcu oruç tutmasa da kötü maç çıkarabiliyor. kötü futbolu oruca bağlamamak lazım her zaman. dağlarda nice yiğit oruçlu halde dağ tepe aşarak vatanı savunurken 90 dakika koşacak birine oruç tutma demek kimsenin haddine değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın