• 91
    bu maç özelinde değil genel olarak son 3 haftaya girilirken, önemli çözümlemelerim önemli tahlilllerim var. bunları genelde seviyeli spor sohbetlerinde, arkadaş ortamlarımda ve gittiğim kahve ve berberde dile getiriyorum.

    neyse sadede geleyim. 6 mayısta ysk'nin verdiği hukuk katliamı karardan sonra, 45 gün sonra iktidar için sonun başlangıcı anlamına gelebilecek bir istanbul seçimi yaşayacağız malumunuz. ve böyle önemli bir sosyal/siyasi atmosferde başakşehirin şampiyonluğunun önemli sonuçları, etkileri olacağını ve başakşehirin şampiyonluk görüntülerinin halkta farklı çağrışımlar yapacağını düşünüyorum. istanbulun asırlık kulüplerine bu sene özelinde bize karşı alacakları şampiyonluk, parti devleti/tek adam/israf/belediye harcamaları vs. çok çeşitli çağrışımlarla halkta imamoğlu imajına daha önce olumsuz bakanlar nezdinde de artı puan yazacaktır.

    böyle bir ahval ve şeraitte, galatasaray'n şampiyonluğunu sıkıyorsa ayak oyunlarıyla engelllemeye kalksınlar. eskisinden daha sert bir halk savunması bulacaklardır ataklarında! bedeli ağır olur ağır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın