• 12740
    öncelikle malum partili değilim. en çok onlanan entrylerimden siyaset yada siyasilerle ilgili olanların içeriklerine bakanlar bile bunu rahatlıkla anlayabilir. hayri kozak başlığına yazdığım entry nedeniyle bana yada benim gibi düşünenlere malum partili iması yapan über zeki yazarlarımıza duyurulur.

    benim bu sözlükte nefret ettiğim bişey var. yazarlar ciddi anlamda ikiyüzlüler. mesela şöyle örnek vereyim binali yıldırım seçilse ve kulüpten tebrik mesajı yayınlansa yangın çıkartacak adamlar günlerce belli başlı başlıklara hala ekrem imamoğlu'nu tebrik etmemiştir diye entry girerek faşizan bir tutum sergilediler. ya ikisini birden tebrik etmelerine karşı ol, ya da kimi tebrik edeceklerine karışma. kaldı ki ekrem imamoğlu zaten stadta çok güzel ağırlandı tebrik de edilmiştir. adam siteden yayınlanan mesaja değil stadda gördüğü muameleye bakar

    diğer bir husus da hayri kozak mevzusu. ben hayri kozak'ın yaptığını yanlış buldum. çünkü yaptığı şeyin ne yeri ne de zamanydı. kendisini ve zihniyetini biraz olsun bildiğim için yönetimi zor duruma sokmak için kasıtlı yaptığına da adım gibi eminim. hayri kozak'ın açıklamalarından aklı hür vicdanı hür vs diyen arkadaşlar hayri kozak diğer tarafı tutan bir konuşma yapsa yine aynı şeyi diyecekler miydi? yoksa kin mi kusacaklardı? kin kusacaklarını hepimi biliyoruz.

    o zaman herkes bu ikiyüzlülüğünü bıraksın. bu tavırlar malum partinin kazanırken sesi çıkmıyorken kaybederken sandık başkanlarına itiraz edip seçim yenilettirmesine benziyor.

    ayrıca galatasaray'ın menfaatlerini en üstte koyuyorum ve oy verdiğimle(u: evet, akpye oy veren galatasaraylı başlığındaki entrylerimden o partiye oy vermediğimi anlamanız da mümkün.) oy vermediğime dahi eşit mesafede durmaya çalışıyorum. burada daha 2 ay önce yönetimi ibra etmeyen, küçük olsun bizim olsun zihniyetini gizlemeyen birilerinin planlı davranışnı eleştirdik diye yaftalanıyoruz.

    buradan malum partiyi, baskıcı, etiketçi, taraf bertaraf vs gibi zihniyetleri nedeniyle eleştiren yazarlara sormak istiyorum. bu konularda gerçekten onlardan farklı olduğunuza inanıyor musunuz? zira ben aranızda çok fark göremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın