• 274
    inanamıyorum gerçekten inanamıyorum.

    memleketimin kadını, erkeği, çoluğu çocuğu, öğretmeni, öğrencisi, çalışanı, emeklisi yerel seçimlerden sonra yaşananları görüp isyan ederken fikri hür vicdanı hür irfanı hür bir galatasaraylının "aman şampiyonluğumuzu almasınlar" diye bu yaşananlar karşısında sessiz kalmasını mı bekliyordunuz?

    "sırf şampiyon olalım" diye 3 maymunu oynayacaksanız kendinize farklı renklerdeki takımları önerebilirim. mesela "lacivert-turuncu" takımı deneyebilirsiniz. şu yaptığınız ayıptır, günahtır, hak hukuk bilmemektir.

    hayrettin kozak'ı sevmeyebilirsiniz. galatasaray yönetimini haksız yere eleştirdiği için kızgın da olabilirsiniz. ancak "aman şampiyonluk kaçmasın" diye eğer konuşmasını eleştirecekseniz, galatasaray'ın değerlerini anlayamamış insan müsveddelerinden öteye geçemezsiniz. alın divan görüntüleri burada:
    https://www.youtube.com/watch?v=8fkHo4uOCGs

    sizce alkışlayanların tamamı (ki neredeyse herkes alkışlamış) hayrettin kozak'a ayılıp bayıldıkları için mi alkışladılar? kendisine diğer spor kulüplerinden destek beklediğimizi dile getireceğimiz yerde nasıl olur da "keşke konuşmasaydı" diyebiliyorsunuz?

    galatasaray lisesi mezunlarını seversiniz sevmezsiniz, galatasaray spor kulübü'nün yönetimindeki liselilerin takıma doğrudan ya da dolaylı zarar verdiğini de düşünebilirsiniz. ancak türkiye cumhuriyeti'nin en uygar eğitim kurumundan mezun olmuş birisinin, ülkenin siyasi tablosuna karşı isyan etmesinden daha normal bir şey olabilir mi?

    kendisine ve kendisinin konuşmasını alkışlayan herkese teşekkürü kendime bir borç bilirim. bir hatırlatma:

    galatasaray türkiye'dir
App Store'dan indirin Google Play'den alın