resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 537
    olası transferi hakkında çok kararsızım. yaşı ve maliyeti rahatsız ederken takıma oyun olarak katabilecekleri beni memnun ediyor. onyekuru'dan çok daha farklı bir oyuncu. ayrıca yeri gelince kanat rotasyonunun dışında forvette de yer alabiliyor. onyekuru kadar gol atmayabilir ancak takım arkadaşlarını onyekuru'dan daha çok oyuna sokacağı kesin. onyekuru 2018-2019 sezonunda bir çok pozisyonda bekin koşunu görmediğini ya da yanlış tercihlerde bulunduğunu gördük. babel bu konularda daha etkili olacaktır. ayrıca takımdaki uzaktan şut eksiğinin kapanmasında da etkili olabilir.

    artıları ve eksileri olan bir transfer. gönül ister ki marcao gibi bir oyuncu bulup getirelim, sonra parlatıp güzel paralara satalım. ancak ligimizn şartlarını iyi düşünmek lazım. ilerde babel olma potansiyeli taşıyan bir oyuncuyu buraya getirmek çok zor. zaten 5 büyük ligin takımları parayı bastırıp alıyor o oyuncuları. en son bu tarz bir hücumcu olarak bruma'yı aldık onu da 12 milyon euro'ya aldık. zamanında emre mor'u ilk keşfeden takımdık ve 14 milyon euro'ya b.dortmund aldı kendisini. bu ortamda bu tarz genç bir kanat oyuncusu almamız maddi açıdan zor duruyor. sözleşmesi biten başka oyuncular vardır belki. onu araştırmadım ama transfer konusundaki beklentimizi bu durumları da göz önünde bulundurarak oluşturmak lazım. üstüne ffp'in sattığın kadar al kuralını da unutmayalım.

    bence gelirse katkı verecektir takıma. istediğimiz takım oyunu açısından onyekuru'ya nazaran daha faydalı olacaktır. ancak maliyeti ve yaşı her zaman sorun oluşturacak. umarım orta alana yapılacak transferler maliyet ve yaş olarak beklediğimiz gibi olur ve takımın hızından ve atletikliğinden kayıp yaşanmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın