resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 508
    yaşıyla ilgili bir derdim yok, isterse 38 yaşında olsun. kısa vadede, uygun maliyetle katkı sağlayacaksa herkese kapım açık.

    ancak; benim derdim babel'in futbolculuğuyla ilgili. adam tam bir kenar forvet, fulham'da asist konusunda kendi ortalamasının üzerine çıksa da kariyerinde hiç asist yapan, orta kesen bir adam olmadı. bu açıdan 18-19 sezonunda, kadromuzda yer alan henry onyekuru'ya benziyor. zaten onun yerine düşünülüyor anladığımız kadarıyla.

    asistten ziyade golleri ön plana çıkıyor dedik. orada da 2 ay yatıp, 1 ay oynama şeklinde kötü bir özelliği ortaya çıkıyor. galatasaray; hem hedefleri hem de taraftar profiliyle beşiktaş'tan çok daha farklı / doyumsuz bir camia. kendisine gelecek eleştiriler, özellikle sosyal medya kullanımı dolayısıyla oradakinden çok daha fazla olacaktır. (diagne v2 diyebiliriz) bununla ne kadar başa çıkabilir, biz ne kadar sabrederiz bilemiyorum.

    özetle: aceleci davranmaya gerek yok. babel, olmazsa olmaz bir parça değil. çok daha iyi fırsatlar çıkacaktır 2019 yazında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın