• 178
    #266467 nolu tanımda ipliğinin pazara çıkmasından duyduğu siniri yine olayları karıştırarak kurtarmaya çalışmıştır.

    konuyu daha fazla uzatmayacaktım aslında ama hem kendisinin yanlış bildiği hem de karıştırmaya çalıştığı durumlar için kısa bilgiler düşmek farz oldu. ayrıca salyalar saçmak konusunda hakikaten üstüne yok.

    1. kendisine şerefsiz,haysiyetsiz gibi kelamlar kesinlikle etmedim o manaya da gelmiyordu yazdığım mesaj. sadece yaptığının kompleksli bir insanın tavrı olduğunu ve bu konuda kendisiyle polemiklere girmeyeceğimi aktardım.
    2. numaralarını verdiği tanımlardan sonra karmamda öyle olağan üstü oynamalar olmadı 3-5 düşüşler oldu.
    yani uzun emekler vererek indirdiği karmama diğer yazarlar kalan 1-2 günlük sürede öyle büyük katkılar yapmadılar.
    zaten yapsalardı servet çetin ile alakalı olan diğer tanımlarım da en kötü tanımlarım klasmanına girerdi. kısaca öyle yok 2 gün sonra yaptım yok önceden millet zaten basıyordu gibi kaçışlar gerçeği yansıtmıyor. biz de görüyoruz olanı biteni.
    3. zaten bunu söyleyip üstüne ''ben seri ofsayt verdiğimi her zaman söylüyorum'' demek çok büyük bir çelişkidir.
    4. karmayı, egoyla bağdaştırarak şimdiki tepkimi egosal bir duruma indirgemek ise en büyük çelişki. madem karmayı umursadığın yok niye kalkıp seri ofsayt operasyonları yapıyorsun.
    5. karma bir sözlüğün en önemli özelliklerindendir, ayrıca bir yazarın okunduğuna işarettir bu yönüyle karmayı önemsememek bir erdemden ziyade kendi çapsızlığından kaçmaktır.
    6. şimdiye kadar karşısında gördüğü görüşleri o veya bu şekilde sindirmeyi başarmış olman benim bu yaptığına göz yumacağım anlamına gelmiyor. elbet ben olmasam da birileri sana dersini verecekti.
    7. kanıtlarla alakalı bir derdim yok zaten mevzunun gerçeklerini sözlüğün yöneticisi çok daha iyi biliyor en az senin kadar bu yüzden içim rahattı ve dediğim gibi senden bu yaptığın sahtekarlık için özür bekledim. kalkıp belgelerle hareket etmeye kalkacak olsaydım o dakikada olayı çözümleyip senin rezilliğini ortaya çıkarırdım ama vakit buldukça bunun üzerine düştüm. düşündüğün gibi 4 gündür bunu planlamıyorum.

    senin gibi internette harcayacak günlerim olmadığı için işlerimden fırsat kalan vakitlerde sözlükteyim ve senin ipliğin o yüzden bu gün pazara çıkarıldı. şimdi istediğin kadar ağla,sızla istediğin kadar akıt zehrini benim gönlüm rahat. zerre derece vicdan azabım yok sana kullandığım hiçbir kelimeden ötürü hakkımın geçtiğini de düşünmüyorum. böyle sağa sola zehirler saçıp ardından yanına kar kalacağını düşünüyordun ama bu kez olmadı işte gobbel. hem sözlüğe örnek teşkil etmesi açısından hem de dersini alman bağlamında çok faydalı olduğunu da düşünüyorum.

    çok da iyi bir yazardır aynı zamanda. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın