• 83
    6 sene öncesinin gündemi. yabancı sınırı söylendiği gibi altı kişiyidi ve ilk onbirde riera, dany ve eboue gibi oyuncular vardı. fakat o zamanki fm tayfası herkesi satıp herkesi alabileceğimizi ve takımın düzeninin bozulmayacağı konusunda iddialıydı. dany'i takımda tutup muslera'yı satıyordu arkadaşlar. fm'yi uzun yıllar oynamış benim gibi galatasaray'lılar için bile gerçekten komik bir öneriydi.

    onur kıvrak da asla muslera'ya yakın bir kaleci değildi. fotoğraf çektiren kaleci ekolündendi. maçı izlerseniz yer tutmayı bilmediğini, top kontrolünün zayıf olduğunu görüyordunuz. maçı izlemeyip özeti izlerseniz refleksleri iyi olduğundan her maç çataldan çıkardığı bir iki topu görüyordunuz.

    bu arkadaşlar da gaza gelip "onur pekala muslera'nın yerini doldurabilir" filan yazıyordu.

    bugüne geldiğimizde onur'un futbolu 30 yaşında bıraktığını, muslera'nın hala galatasaray'a faydalı olduğunu görüyoruz. başlığı açan, o dönem de bu transfer önerilerine karşı çıkan kişilerden biri olarak bu duruma sadece gülüyorum. zamanında vizyonu yüksek bir adammışım. *

    siz de ilk geldiği dönem prandelli'ye nasıl yükseldiğimi okuyup dalga geçebilirsiniz. yazdıklarıma kılıf uydurmam. herkes her şeyi doğru bilmek zorunda değil. insanız neticesinde hata yapabiliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın