• 297
    hiçbir şekilde standardı olmayan hakemlerdir.
    eğer yanlış bilmiyorsam var sarı karta bakmıyor. gol pozisyonları öncesinde faul var mı, kırmızı kartlık bir hareket var mı, ofsayt mı diye bakıyor.

    5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçında diagne aktif alandayken belhanda'nın şutu/pası gol oldu. var sadece çizgi çekip pozisyon ofsayt dedi. ancak bir önceki gün 4 mayıs 2019 kasımpaşa fenerbahçe maçında isla'nın verilmeyen golünde soldado'nun ofsaytta olmasına rağmene dokunup dokunmadığına dakikalarca bakıldı.

    orada soldado topa dokunuyor gibiydi. diagne ise topa dokunmuyor. her ikisinde de topla oynama isteği var. ancak bir gün arayla iki farklı inceleme şekli yapılıyor. bana kalırsa her iki pozisyon da ofsayt. değmesi önemli değil hareketlenip kaleciyi yanıltması yeterli. keza bu sezon fenerbahçe böyle bir gol yedi. var inceledi cüneyt çakır golü verdi. aynı cüneyt çakır bu sefer var'daydı vermedi.

    4 mayıs 2019 kasımpaşa fenerbahçe maçı'nda veysel sarı soldado'ya dirsek attı ve son adamdı. şimdi var hakemi çağırdı ve izle dedi. hakem izledi ve veysel'e sarı verdi. üzerine de faul verdi. veremez. inanılmaz bir hata. eğer kırmızı yoksa oyunu devam ettirmek zorunda. verdiği faul gol oldu. ancak pozisyon kabak gibi kırmızıydı. şu hakemin bir daha maç almaması lazım. inanılmaz bir hata.
App Store'dan indirin Google Play'den alın