resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1799
    galatasaray sözlük'te, yani galatasaraylıların yazdığı bir sözlükte bu oyuncuyu övenleri görmek insanları şaşırtıyor ilginç... oysa her maç sonu adamı topluca linç etmeliydik.

    mesela beni de aynı eleştirileri her maç bıkmadan, usanmadan yapan insanlar şaşırtıyor. neticede diagne galatasaray'ın son yıllarda yaptığı en büyük yatırımdır. muhtemelen de devre arasında son ana kadar uğraşılan "arzu edilen tarz" oyuncuların transferi gerçekleşmeyince elindeki sermayeyi finansal fairplay kuralları çerçevesinde korumak için alınmıştır.

    şimdi sen her maç bu adamı nefret objesi haline getirirsen her maç oyuncunun aslında o kadar da kötü olmadığını söyleyen galatasaraylı yazarlar çıkacaktır.

    galatasaray'a transferinden beri takıma katkısı 8 gol 2 asist olmuş bu arkadaşın. transfermarkt verileri. ben sanki daha çok asist yaptı diye hatırlıyorum ya neyse.... ayrıca takımın bulduğu gol sayısı da ligin ilk yarısına oranla ciddi şekilde artmış. sırf istatistikleri bile kim ne derse desin para eder yaz transfer döneminde. toplam golü ise 28.

    ha baktın satamıyor musun? ben net şekilde söyliyim oyunda jardel'den hem ofansta hem de savunmada çok daha verimli bir arkadaş kendisi. üstelik hagi ile falan da oynamıyor. oynasa jardel'in kariyer rekorunu rahatlıkla kırardı. yani satamıyorsak önümüzdeki sezon da iş görecektir. dolayısıyla pahalıya alınmış, elmander olmaktan çok uzak, fakat izlemediyseniz diye söylüyorum kasımpaşa'da sergilediği performansı sergileyen, alındığı özellikleri galatasaray'da da gösteren bir futbolcudur.

    bu kadar eleştirmek ancak oyuncunun piyasasını daraltıp düşürecektir. çünkü taraftar bir futbolcuyu seviyorsa o futbolcu değerlenir, piyasası artar. sevmiyorsa piyasası daralır, değeri düşer. gerçekten övenlere şaşırıp, her maç aynı eleştirileri tekrarlayarak oyuncuyu yerin dibine sokmak büyük galatasaraylılık örneği. tebrikler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın