• 3386
    ön edit: eurohoops'un azizliğine uğradım ve tofaş'ın 3.'lüğünün garanti olduğunu belirttim. böyle bir şey yok, yalan. :( tofaş'ın son 2 maçını da kaybetmesi (efes'e kaybettiler, kaldı bjk mağlubiyeti), bizim ise son 2 maçımızı kazanmamız halinde ligi biz 3. tamamlıyoruz.

    ligi* ilk 4'te tamamlaması gayet olası olan takımımız.

    iki maçımız kaldı; ertelenen (euroleague çeyrek finalleri sebebiyle) fb beko deplasmanı ve sinan erdem'de oynayacağımız gaziantep basketbol karşılaşması. bu iki mücadele içerisinde sıralamamızın asıl belirleyicisi gaziantep basketbol maçı olacak olsa da fb beko deplasmanından çok da ümitsiz değilim.

    açayım.

    fb beko, dün* evinde banvit'e 70-78 kaybetti ve iç sahada bu sezonun ilk yenilgisini (ligde) aldı. fb beko'nun sakatlarını sayıyorum; gigi datome (büyük ihtimal f4'te yok), jan vesely, joffrey lauvergne (f4'te yok), mastürbatör nikola kalinic ve sezonu kapatan tyler ennis. şu ortamda as takım çıkacağımız bir ataşehir deplasmanında banvit'in yaptığının bir benzerini yapmamamız için hiçbir sebep yok, şahsen ben göremiyorum zira obradovic de "takımım çok yorgun" diyerek bir şeylerin bahanesini üretmeye başlamış bile?

    düşük sayılabilecek bir bütçeyle yola çıktığımız sezonu ilk 4'te bitirerek çeyrek finallere ev sahibi avantajıyla adım atmak çok güzel olur. ligi 4. olarak noktalar isek ya gaziantep basketbol'la ya da türk telekom'la eşleşeceğiz. şu durumda evimizde 64-80 kaybettiğimiz daçka maçına* üzülmemek elde değil. galibiyeti çıkarabilmiş olsaydık şu an tofaş'la "3" için kapışıyorduk, yazık oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın