resim
Rade Zalad
Görev:Kaleci Antrenörü
Takım:-
Yaş:67
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 15
    (bkz: 5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçı) öncesi akıllara gelen temiz kalpli insan. (bkz: 7 mayıs 2006 beşiktaş galatasaray maçı)'nda eski takımı beşiktaş'ın taraftarının ''zalad gelsin sizi kurtarsın'' talebine kayıtsız kalmamış ve tam o anda eski inönü stadyumunda hasan kabze'nin bedeninde zuhur etmiştir.

    olayı görenler bu durumu bu temiz kalpli insanın, yıllarca yapılan şike iftirası nedeniyle alınan günahları sonucunda neredeyse tertemiz kalmasına bağlamışlardır.

    ilgili maçın görüntüleri kaydedilmiş olup maçı anlatan ercan taner'in, bu doğaüstü olay üzerine vecde gelerek hasan kabze diye bağırışları duyulmaktadır. ayrıca on binlerce beşiktaş taraftarının şoka girerek yine tek bildikleri şeyi yapıp kendi takımlarını şikeyle suçlamak suretiyle ''bu maçı satanı biz de satarız'' bağırışları dikkatlerden kaçmamıştır.

    bu olay karşısında bile ibret almayan beşiktaş taraftarının başına daha sonra çok büyük felaketler gelmiş olup bu iftiraya nazire yaparcasına takımları ''at şikecisi'' olarak bile anılmıştır. ve tabii ki en sonunda yüzyılımızın en büyük felaketi yıldırım demirören'e yıllarca maruz kalmışlar ve bu yılların zararları onları şimdilerde mahva sürüklemiştir.

    şüphesiz ki ibretlik bir hikayedir.

    dikkat! görüntüler korku ve şiddet içerir. 18 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalıdır.

    https://www.youtube.com/watch?v=60JCnJwh4jY

    not: zalad geldi bizi kurtardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın