resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 679
    kendisinin çöp olduğunu düşünenlerin veya fizik olarak yetersiz bulanların, mitroğlu'nu hiç izlemediğini düşüyorum. kendisi gayet kaliteli ve kendisine çalışan bir takımda türkiye liginde çok rahat gol krallığı yaşayacak bir golcüdür. yani, beşiktaş gibi santrforundan yalnızca gol bekleyen bir takımda, şenol güneş gibi klasik 9 numaralardan verim alabilen bir teknik direktör ile çalışıyor olsaydı, beşiktaş'ta oynamanın torpiliyle burak yılmaz gibi yılın süper forveti ödülünü alıyor olabilirdi.

    ancak, kendi sistemine uygun santrforlardan mükemmel verim alabilen fatih terim için en fazla zorunlu kalması durumunda kullanılabilecek bir oyuncu profilinde. bafetimbi gomis de tam aradığı santrfor değildi, milan baros da değildi, diagne de değil, mitroğlu da değil. kim jardel'e çöp diyebilirdi ama o da istemeyeceği tarzda bir oyuncuydu.

    kısaca, hocanın verim aldığı tip santrforlar belli. ya elmander tarzı olacak her dizilişi rahatça oynatabilecek, ya nihat kahveci, necati ateş veya alan gibi olacak sahte 9 üzerinden oyun kuracak ya da didier drogba gibi komple bir santrfor olacak. isterse ceza sahası içinde muhteşem katkı versin, bu tek başına fatih hoca için yeterli olabilecek bir özellik değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın