• 85
    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    geçen seneye kadar tribüne güvenirdim fakat bu yıl tribüne güvenmiyorum. tribün artık şova döndürmeye çalışıyor işi, gol olsa da flaş açsam sen de benim gibi sevmeeeğğ diye bağırsam tarzı.

    galatasaraydan kazanmak için beklentilerim ise;

    öncelikle sağ bek marianonun normal formuna dönmesi ve sol bekte linnes ile oynamamız. zira nagatomo ve mariano konya maçında çok kötüydüler. mariano kaç tane ortayı önünde sadece bir adam olmasına rağmen açamadı. stoper luyindama ve marcao oynarsa eğer luyi ile hava topları marcao ile yerden etkili oluruz. luyi ile donk oynarsa da oldukça sert bir savunmamız olur.

    orta saha => en çok güvendiğim ve en çok korktuğum yer. fernando son konya maçında canını dişine takmıştı. bu maç da öyle oynayacağından şüphem yok. fakat ndiayeden bu sene beklediğimi 1-2 maç dışında hiç alamadım. silik oynuyor. geçen seneki topu alıp ileri taşıma olayı yok gibi. belhanda ise varlığı yara yokluğu daha büyük yara. belhanda'nın biraz sazı eline alması gerekiyor ki genelde arenada daha iyi bir performans çiziyor.

    ileri üçlü => onyekuru konya maçında istekli fakat çok çabuk sinen bir yapıdaydı. soso ise hayal kırıklığı yaratmıştı. soso'nun ben bjk maçında takımın en iyilerinden biri olacağını düşünüyorum. efsane soso-belhanda-mariano üçlü oyunlarına hasret kaldık. caner erkin üzerinden bu oyunlar denenirse caner zorlanabilir hem de çabuk sinirlenen bir yapıya sahip.

    forvet ise garip diagne son konya maçında defansın arkasına iyi koşular yaptı hep. fakat topu aldıktan sonra tembelleşiyor. fiziği çok iyi ama bunu kullanmak yerine her fırsatta kendini yere bırakıyor. duran toplarda çok etkili değiliz bu yüzden zorlaması gerekiyor. mitroglou ise son maçta beğendim ve oynaması kesinlikle hoşuma gider. tercih hocanın.

    galatasaray taraftarından beklentim bir maçlık şov işini bırakıp maça hükmetmeleri. çok uzak değil geçen sene bile daha iyiydik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın