resim
Ali Acun Ilıcalı
Görev:Asbaşkan
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 369
    --- alıntı ---

    fenerbahçeliliğiyle bilinen program yapımcısı ve sunucusu acun ilıcalı'dan sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir açıklama geldi. 12 ve 13 mayıs'ta tv8 ekranlarında cem yılmaz'la program yapacaklarını belirten ilıcalı, "f.bahçeliler hazır olun, tarih yazacağız" notunu düştü.

    -- alıntı ---

    bu kafaları anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. halk zaten maaş yatana kadar nasıl geçinirim derdinde iken çok da hayal kurmamasını tavsiye ediyorum.

    yılbaşında euro kuru 6,06 iken bugün 6.66 seviyesinde. 4 ayda 0,60 tl arttı. fenerin maç başı ve prim hariç garanti maaş ödemesi 50 mio euro. sadece 4 aylık süreçte 30 mio tl kur artışı sebebiyle bir gider artışı var. daha buna bankalara olan döviz kredilerindeki etkiyi katmadık. vizyoner ali koç tarafından 620 mio euro olduğu açıklanmıştı. diyelim ki bu borcun 300 mio eurosu kredi. buradaki zarar 180 mio tl. uzatmayayım özetle yılbasından bu yana fenerin borcu 210 mio - iyi senaryoda- artmış durumda.

    siz bu yayından bu parayı toplasanız bile borcunuzda gram eksilme olmuyor. hatta ben entryi yazana kadar bak kur 6.70 e dayandı bile. 10 mio tl daha borcunuz arttı. *

    (bkz: bu ateş üfleyerek sönmez)
    (bkz: ahahahahahhahaha)
App Store'dan indirin Google Play'den alın