resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 675
    2018-2019 sezonu kalan son dört haftada ilk 11 oynamalıdır. diagne'nin performansı belki gol anlamında tatmin ediyor, ancak bu sadece istatistik üzerinde. 8 gol atmış, 3 tanesi aktif oyunda, kalan 5'i penaltı. goller dışında takımın kanat ve orta saha oyuncularına alan boşalttığından bahsediliyor, buna bir nebze katılıyorum, ama tek başına sebep bu adam değil. zaten özellikle iç sahada pozisyona girmekte zorlanmıyoruz, feghouli ve onyekuru başta olmak üzere diğer oyuncularımız gole yakın isimler ve gol pozisyonlarına girmek için fırsat kolluyorlar. oynadıkları dönemde her iki isim de sezon başından bu yana skor üretebildiler. diagne'nin bunda muhakkak payı olsa da, sırf bu yüzden olduğuna inanmıyorum.

    geldiğinden bu yana kısıtlı süreler alsa da, oynadığı az maçta bile olsa kendini daha da hazırlayan bir kostas mitroglu olduğu da bir gerçek. avrupa futboluna ve kapanan savunmalara daha aşina. fundamental olarak da daha iyi bir isim. bence son dört hafta ilk onbirde yunan başlamalı. 11 başladığı maçın gidişatına göre ikinci yarı diagne ile yer değiştirse daha faydalı olacaktır.

    bütün bunlardan bağımsız, seneye iyi bir hazırlık kampı yediğinde çok daha faydalı bir oyuncu olacağını da tahmin ediyor ve diliyorum. kalitesi konusunda kimsenin şüphesi yok. tek eksiği dakikalarının artması. faydası gözle görülür artacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın