• 661
    aslında biraz empati yapılırsa içinde bulundukları ruh halini anlamak çok kolay.
    30 yaş üstü bir bjk taraftarı ömrünün yarısını rekabet ettiklerini düşündükleri galatasaray futbol takımının kaptanının elinde yükselen kupaları seyrederek büyüdü bugünlere geldi. hem de şimdi saymayalım ne kupalar.
    eğer bunca kupanın, başarının, normal yollardan kazanıldığını düşünürsen bir bjkli olarak bu kez kendi takımının inanılmaz bir başarısızlık sergilediğini kabul etmiş oluyorsun istesen de istemesen de. o zaman mutlaka bu başarılara bir kulp takılmalı kendi ruhsal mastürbasyonun için. bunun da en kolay yolu hakem demek, federasyon demek, o demek bu demek. zaten bu ülkede bu güvensiz ortamda herkes için en kolayı bu.
    tüm bunların yarattığı travma ile sağa sola ilgili ilgisiz saldırmaları biraz normal aslında.
    kendinizi şu an bir bjk taraftarı yerine koyun. ligin son 4 haftasında hem de 3 puan geride olacak şekilde şampiyonluk mücadelesi için kiminle rekabet etmeye çekinirsin?
    işte o takımla şimdi hem de deplasmanda maçın var haftasonu. (bkz: 5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçı)
    böyle saçma sapan paylaşımlar ile iki türlü kendilerini iyi hissediyorlar. işin birinci yönü alışılageldiği gibi galatasarayımız yenerse biz zaten demiştik diyerek kendilerini rahatlatacaklar illaki bir tane hake hatası da bulunur kendi lehlerine olanları dikkate almayacak şekilde ve lastik gibi uzatılır bu mevzu. bir şekilde galip gelirler ise işte beşiktaşın gücü olacak hakemi de yenmiş olacaklar falan filan.
    anlaşılabilir paylaşımlar yapıyorlar yani çok da üstlerine gitmemek lazım bu aralar. en azından 5 mayıs 2019 saat 19.00 a kadar:)) zaten o saatte yüksek ihtimal bir hayli üstlerine gideceğiz:))
App Store'dan indirin Google Play'den alın