• 412
    38 ya$indayim, tff tarafindan, hakem atamalariyla variyla yokuyla bu kadar üzerimize oyunlar oynanan bir sezon hatirlamiyorum. garanti gördügümüz maçlarda bile puan kaybettik. bir tek evimizde oynadigimiz maçlara etki edemdiler, zira onlari kendi taraftarimizin önünde oynamanin verdigi arti motivasyonla bir $ekilde kazanmasini bildik.

    ancak tüm bu adaletsizliklere ve olumsuzluklara ragmen hala $ampiyonluk kovaliyoruz, türkiye kupasinda finaldeyiz ve adam gibi bir forvetimiz olsa belki de uefa kupasinda bir kaç tur daha bile ilerleyecektik.

    demem o ki, n'olur bitsin artik bu i$kence. bu yil gram zevk almiyorum. her 90 dakika bir i$kence benim için. sanki her daplasman maçini kadiköy'de oynuyormu$uz gibi hissediyorum bu sene. sanki her an hakem çikip olmayan bir faulle rakip takima penalti verecekmi$, olmayan ofsaytla gol pozisyonumuzu kesecekmi$ gibi hissediyorum ve bu nedenle maç falan izleyemiyorum. izleyip neden kahrolayim abi. deger mi anasini satiyim.

    en son fener'in $ike yaptiktan sonra oynanan süper finalli sezonda bu kadar gerilmi$tim. yani bu galatasaray dü$manligi nedir anlamiyorum.

    benim gibi bir futbol a$igina, futbolu bir i$kence haline getiren kimler ise, allah hepsini belasini versin. boklarinda bogulurlar insaallah! $u mübarek günlerde günaha sokuyolar adami. gün yüzü görmeyesiniz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın