resim
Eljif Elmas
Takım:RB Leipzig
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.82
Uyruk:Kuzey Makedonya
  • 105
    https://twitter.com/...335362653433856?s=21

    ilginç bir paylaşım yapmış fenerbahçeli oyuncu.

    ironik bir paylaşım. keza ben paylaşılan resimde daha farklı şeyler yordum. başı öne eğik ölümü bekleyen insan fenerbahçe'yi temsil ediyor.

    en öndeki erkek yeleli galatasaray. yapısı itibariyle en büyük pay ona ait ve diğerleri etrafında onun sözünü bekliyor.

    galatasaray'ı simgeleyen aslanın yanındaki diğer yeleli genç aslan başakşehir olabilir. hem genç hem güçlü.

    onların solunda, insanın kısmen kapattığı sağında kalan dişi aslan beşiktaş. birilerine sırtını yaslamış, ekmek çıkarsalar da yesem diye bekliyor.

    dikkat edilirse en arkadaki genç aslanlar çok vahşi. ağızlar açık. saldırmayı bekliyorlar. onlar fenerbahçe ile küme düşme mücadelesi veren alt sıra takımlarını simgeliyor. insan boynunu eğmiş, galatasaray'ın vereceği karar ile ya yem olacak ya yaşayacak. galatasaray çekilirse paramparça edecek diğerleri belli.

    resme göre en soldaki aslan bursaspor ve göztepe'yi temsil ediyor. sinsi sinsi arkadan gelip saldıracak belli. söz dinlemiyor çünkü kendi midesi daha önemli. aslanlar böyledir işte.

    galatasaray'a gol attı, laf soktu diye ifade etmemek lazım. ilgili görselde erkek elleri el pençe divan ölümü bekliyor. ancak bir cahil bundan farklı anlamlar çıkarıp diz çöktürdüm der. dikkat edilirse aslanların hepsi ayakta ve gayet sağlıklı, insan ise endişe içinde. endişede olduğunu götünden anladım. entari giymiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın