resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 1192
    "çok bencil oynuyor" denen adam oyundan çıktıktan sonra, onyekuru'nun oynamadığı her zaman olduğu gibi bir kez daha rakip kaleye gidemedik*. halbuki diğer oyuncularımız ne güzel aralarında paslaşıyor, bir sağdakine veriyorlar, bir soldakine veriyorlar, sonra kaleciye dönüyorlar. onyekuru çok bencil olduğu için bunları hiç yapmadan hep gol atmaya çalışıyor. böyle bir şuursuzun acilen takımdan kesilmesi lazım.

    adamda oyun zekası yok bir kere abi. diagne gibi, ndiaye gibi, belhanda gibi fundamental özelliği tavan yapmış oyuncuların arasında çok sırıtıyor. tam bizimkiler gol atacak, araya girip bir çuval inciri berbat ediyor adam. olmaz olsun böyle oyuncu. galatasaray'da oynuyorsan zeki olacaksın, tercih hatası yapmayacaksın. bak elin dembele'si, sterling'i ne kadar akıllı oynuyor. onların hiç tercih hatası yaptığını, top kaptırdığını falan gördün mü?

    hızlı olabilirsin, visca'yla beraber ligin en skorer kanat oyuncusu olabilirsin, maç kazandırabilirsin ama bu takımda yerin yok. defol git galatasaray'dan artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın