• 152
    dört hafta sonra kutlayacağımızı düşündüğüm şampiyonluktur.

    (bkz: 29 nisan 2019 konyaspor galatasaray maçı) kazanmamız durumunda liderliğe oturacağımız bir maçtı. beklenti çok yüksekti şahsım da dahil pek çok kişi kazanıp rüzgarı arkamıza alacağımızdan emindi. bu beklentinin gerçekleşmemesi açıkçası az da olsa heves kırıcı oldu ve bir kısım taraftarda karamsarlığa yol açtı.
    ancak sağlıklı düşününce aslında karamsarlığın çok saçma olduğu görülecektir.

    oynanan futbola baktığımızda hem beşiktaştan hem başakcityden çok daha iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum.

    beşiktaş, medyasının klasik abartmasıyla uzay futbolu oynuyor algısı veriliyor kamuoyuna. beşiktaş son derece dengesiz ve kırılgan bir futbol oynuyor. 7 gol attıkları rize maçı dahil inanılmaz şanslı. vurdukları gol oluyor. arkada çok fazla açık veriyorlar, geçişleri yaparken çok fazla pas hatası yapıyorlar. hakem kısmı zaten malum.

    başakşehir ise tek bir oyun planı olan ve onu gerçekleştiremezse bütün bir maçı kilitleyen bir takım. üstelik bir hayli yaşlı ve motivasyon sıkıntısı çekiyorlar. viscayı 2 kişiyle karşılayıp alan daralttığınız takdirde pozisyon bulmaları neredeyse imkansız.

    biz ise son haftalarda daha da oturmuş bir takım ve oyun gücü gösteriyoruz. özellikle içerde oynadığımız maçlarda coşkuyu daha kolay yakaladığımız için rakip kim olursa olsun baskıyı kıramıyorlar. şimdi ise artık son düzlükteyiz. 4 maç, 4 final ve sonu şampiyonluk. rakiplerle içeride oynayacak. bence biz değil rakipler karamsar olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın