• 416
    gerek geçmiş sezonlarda konya deplasmanlarındaki rahat galibiyetlerimiz, gerekse liderliği ele geçirme motivasyonu ile çıkacak olmamızdan ötürü galibiyetten gram endişem yoktu ama izlediğim ve gördüğüm takım büyük bir iç sıkıntısı ve bolca hayal kırıklığı verdi.

    çünkü benim derdim kazanamamak değil, 2-0 öne geçip de puan verdik biz bu sene, hem fenerbahçe'ye hem de rize'ye. ama en azından bir şeyler yaptık, oynadık, gol attık, kaleye gittik. konya maçında gördüğüm takım ise şuursuz, bilinçsizce oynayan futbolcu topluluğundan başka bir şey değildi.

    konya bu ligin fenerbahçe ile birlikte en kötü takımı, bu açık ve net. son 10 maçtır kazanamayan bir konya var, defansif oynadıklarını da biliyoruz. peki bunu bilerek hazırlanmamızın sonucu bu mu olmalı? kaldı ki başakşehir cuma günü oynayıp kaybetti ve üzerinden geçen koca 3 gün var. ben bu 3 gün boyunca takımın nasıl hazırlandığını ciddi merak ediyorum ben. yapılan hazırlığa rağmen sahaya çıkan takım buysa bu daha da vahim bir durumu işaret ediyor.

    diagne'a ise ayrı paragrafta değinmek istiyorum: umarım tatmin edici bir kar ederek veya en kötü aldığımız paraya sene sonunda satarız. çünkü o fiziğine rağmen her mücadelede kendini yere bırakması, savruk hali, duvar olamaması bizi 1 kişi eksik oynatıyor. kostas bile oyuna girer girmez top saklamasıyla ve tekniğiyle farkını ortaya koydu ve yararlı oldu. diagne'da ısrarcı olduğumuz her maçta ben endişe duyuyorum. sene sonunda kendisinin satışı ile bütçe yaratıp kuzeyli bir forvet alınması taraftarıyım.

    liderliği alma şansını geri teptik ama ibb ile farkı 1 puan daha azalttık sonuç olarak. ne kadar sitem edersek edelim konyaspor maçı geride kaldı. şampiyonluk hala bizim elimizde ve yıkım yaşamamak adına hem hocanın hem de takımın kendine gelmesi şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın