• 414
    açıkçası karşımızda hiç oynamayan bir konya vardı. konya bugün maça kazanmak için savunma yapalım diye çıksaydı 1 puanı da alamazdık.

    90 dakika boyunca oyunda gerginlik olmadı. rakip oyunu germeye, futbolcularımıza kart göstertmeye falan da uğraşmadı. işin özü şeker gibi bir rakip vardı karşımızda. elbette kalelerini açacak halleri yoktu ama buyrun top sizin, atabiliyorsanız atın dediler. ama o kadar ağır, o kadar yavaş, o kadar ruhsuz bir takım vardı ki, 10 tane karambole top yollasak gol bulabileceğimiz bir maçta pozisyona bile zor girdik.

    ne rize'de ne de sivas'ta böyle rakipler olmayacak. özellikle rize hücum oynamayı seven bir takım. kimse şunu sanmasın, ohb rakip açık oynayacak biz de pozisyon buluruz. belki buluruz evet ama 2 defa üzerimize gelenin 3.de golü bulduğu gerçeğini de unutmayalım.

    aslında hepimizin çileden çıktığı nokta puan kaybı değil. 1 deplasman puan kaybı hakkımız vardı o gitti sadece. asıl bizi üzen, lider olma fırsatımız varken takımın buna reaksiyon vermemesiydi.

    beni ve belki de çoğumuzu karamsarlığa iten de budur. onlar inanmıyorsa biz sabaha kadar konsantrasyon yazalım, nafile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın