• 12651
    geçenlerde ''ekşi sözlük'e dönmüş, adeta küçük ekşi sözlük olmuştur'' demiştim ama silinmişti. siyasi ve ırkçı içerik için yazmıştım bunu. siyasi entryleri benim kadar herkes okuyordur. bunu dile getirince de linç yiyorsunuz burada. galatasaray'ın şampiyonluğundan çok ibb başkanlığı konuşuldu burada.

    ırkçılık konusunu fazla açmayacağım. güncel bir örnek vereceğim. sinan gümüş'ün taraftarımıza ''suriyeli'' benzetmesi sonrası sağda solda holigan, ırkçı, şerefsiz rakip takım taraftarları bizimle dalga geçmek için kullanır oldu bunu. bizimkiler bundan rahatsız olmuş. onlara göre sorun sinan gümüş'ün yaptığı ırkçılık değil, rakip takım taraftarlarının bize suriyeli demesi. fransız denilmesinden gocunmayan, hatta bunu seve seve kabullenen adamlar suriyeli olmaktan utanç duyuyor. suriyeli olmak kötü bir şey değil.

    bir de futbol boyutu var bunun. yine ekşi sözlük'teki gibi fanatizm ve holiganizm hakim burada. rakip takımların oynadığı maçların başlığında sürekli hakemin rakibimizi kolladığı, birilerinin maçı ayarladığı, sattığı mevzusu dönüp duruyor. herkes gibi bunu biz de zaman zaman düşünüyoruz ama her maç böyle taraflı entryler girilmez. ''yüzde yüz kırmızı kart verilmedii!!!!'' yazıyor biri. ulan diyorum bak yine hakem kollamış. açıyorum bakıyorum... faul bile değil. bu örnekleri çoğaltabilirim. bu kadar kör etmesin fanatizm gözlerinizi.

    futbol takip edemez olduk. konyaspor'la, başakşehir'le atışmak nedir? yok bunu paylaşmışlar, yok şunu paylaşmışlar. bize ne? şampiyonluktan kopmak üzereyken ipler bizim elimize geçmiş, burası dahil hemen ''şöyle koycaz'' böyle koycaz'' söylemleri okuyorum. nefret ettiğimiz beşiktaşlılardan ne farkımız kalıyor?

    sizleri efendiliğe davet ediyorum. soytarılık isteyen ekşi sözlük'e gitsin. burada şampiyonluk var, şampiyonluk! efendice şampiyon olacağız. birileri gibi lafta değil. belki de konyaspor* beraberliği hayrımıza oldu. öyle sağda solda şöyle koycaz, böyle koycaz demekle olmuyor. havaya girdin mi galatasaray çakar sana ama havaya giren galatasaray taraftarı da çekilmiyor be kardeşim. bunları görünce puan kaybettiğimizde bu tiplerin got* olması beni teselli ediyor. kusura bakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın