resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4012
    geçen sezonki fizik ve form durumunu muhafaza etse bile yine başarılı olamayacaktı bence. geçen sezon rodrigues gomis uyumundan çokça gol bulduk. gomis, rodrigues ya da bir başkası önemli değil. bu sezon da geçen sezonki gibi feghouli belhanda ve mariano duruyor ve oyunu onlar üzerinden olgunlaştırmak istiyoruz, ancak bunun alternatifi yok.

    işte geçen sene rodrigues ve gomis bunun anlık gelişebilen alternatifiydi. hem de çok etkili bir şekilde. bu sezon yerlerine oynayan onyekuru ve diagne malesef o uyumu yakalayamadı, yakalayabilecek gibi de durmuyor. çünkü o meziyetleri barındırmayan ve portföyü daha sınırlı iki futbolcu bunlar.

    önümüzdeki sezon hızlı bir kanat forvet yerine, kewell gibi, bizde olduğu zamanlardaki arda gibi, ya da ne bileyim, engin baytar gibi oyun aklı ve hücum silahları daha farklı oyuncular almalıyız. tabi bunun ideali, mesela hem hız, hem de oyun kurma adına top tekniği müsait, her iki özelliği barındırabilen bir oyuncudur. örnek keita ya da ribery'i örnek verebilirim eskilerden. ancak o oyuncuları bulmak, bulup da transfer etmek daha meşakkatli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın