• 995
    game of thrones 8. sezon 3. bölümü an itibari ile izlemiş bulunmaktayım. ve ufak bir şeyler de ben karalayayım dedim. karaladıklarımdan çoğu bu seriyi derinlemesine takip eden yazar arkadaşlarıma sorular niteliğinde olacak.

    -----spoiler----------

    kişisel fikrim şudur ki, eğer 8 sezondur dehşet verici bir ırk tanıtıp, "uzun gece"den bahsedecekseniz; 4. sezondan itibaren sürekli bir night king efsanesi yaratıp karakteri şişirecekseniz, hangi tanrı'dan torpilli olduğunun önemi olmayan 1.55 boylarında bir kız çocuğunun onu öldürmesini açıklayamazsınız. ne şimdi askerlerinden birinin kılığına girip mi saldırdı ben anlamadım. daha doğrusu anlamak istemedim. baştan yapsaymış onu madem. bran'in vizyonlarından birinde bran'i görüp koluna dokunmuş adam bu night king *.

    ya bir de yüzüklerin efendisi'ndeki kartal muhabbetine benzeyecek ve onun mantığının da farkındayım evet ama, bu night king kendisine malum olan bir adam biliyoruz. e bu da biliyor cercei'nin geride hem kendisini hem insanlıktan kalanları yok etmek istediğini. ejderhasıyla gidip kings landing'i yaksaydı ya önce. ne yapacaklar ölü ejderhayı okla tekrar öldürmeye mi çalışacaklar?

    bu son yazacağım da en saçması; ölüler yemek yemiyor, hissetmiyor, yorulmuyor. bu adamlar savaşmıyorken ne yapıyor?

    kitapları okumadım. kaçırdığım noktalar varsa cahilliğime verin :)

    ------spoiler-----------
App Store'dan indirin Google Play'den alın