resim
Neymar da Silva Santos Júnior
Takım:Al-Hilal
Mevki:Sol Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 572
    2018-2019 sezonunda çıktığı 25 maçta 33 gole katkı vermiş. 6 şampiyonlar ligi maçında da 7 gole katkı vermiş. baktığınız zaman istatistiksel açıdan hiçbir problem yok. hatta messi-ronaldo seviyesinde.

    sorun bu adamın imajı. sorun bu adamın oynadığı takımın imajı. sorun fransa liginin rekabetten uzak oluşu. aynı performansı juventus-bayern ikilisinde gösterseydi yine benzer eleştiriler gelebilirdi. bayern-juventus'un imajı daha düzgün olsa da, pata küte giden takımlar.

    barcelona'nın karşısında bir real madrid var, atletlico madrid var.
    ingiltere'de zaten herkes birbirinin karşısında. leicester'ın akıl almışlığı var bu ligde yakın geçmişte. küme düşen takımın yedek forveti 10 milyon euro'dan başlıyor.
    portekiz'de bile kafaya oynayan 3 takım +1 sürpriz oluyor.
    italya'da, fransa'da ve nispeten almanya'da dominasyonlar var. neymar şu performansı napoli, dortmund veya lyon'da gösterseydi çok anlamlı olurdu.

    kendisi sevimsiz. gittiği takım da sevimsiz. nefret toplayan birine dönüştü iyice. istatistiksel olarak, hatta oyun olarak bir problemi yok. bu sezon sadece napoli maçlarında sönüktü şampiyonlar liginde. liverpool maçlarında iyiydi mesela.

    sevimsiz imajı sevimsiz takımıyla ve sakatlıklarla birleşince eleştirileri çekti üstüne. bu da çok normal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın