• 21
    (bkz: #2233578)

    2017 yilinda sozlugun en sacma entrylerinden birini girmis. ben boyle sacma bir sey yazsam utancimdan silerdim. kendisi bir daha gundeme getirmis, ilginc. neyse, verdigi haberleri tek tek inceleyelim ;

    birinci haber, prandelli ve melo'yu istemeyen selcuk. haberi aciyorsun, menajerinin aciklamalari var soyle diyor : 'selcuk ile henuz konusamadim belki yanlis soyluyor olabilirim ancak ben televizyondan boyle gordum. ' birinci haber selcuk ile alakasi olmayan sacma sapan bir haber yani, adam benim yorumum, selcuk ile konusmadim, yanlis soyluyor olabilirim demis.

    ikinci haber, selcuk frikiki sneijder'e vermemis, sneijder bunun ustune sinirlenip oyundan cikmak istemis. olaya bak, sen yilda 5 milyon euro al, bir frikik kullanamayinca oynamiyorum de. bunda selcuk'un ne sucu var ? selcuk'un frikik kullanmasi cok mu anormal bir durum ? senelerdir kullaniyor, bir suru kritik golu var.

    ucuncu haber, sabri ile olan sorunu. haberin icerigine bakiyorsun, sabri selcuk'a doluymus. neden ? sabri kadro disi birakildiginda selcuk onu korumamis. yani yenicerilik yapip, siz benim yerli arkadasima dokunamazsiniz dememis teknik ekibe. bunu yapsa, kim bilir o zaman ne yorumlar yapilirdi ? komiksiniz.

    dorduncu haber, derbide oyuna giremedigi icin sinirlenmis. ayhan akman da tecrubeli bir teknik adam olarak hareket etmek yerine mac sonu selcuk'un ustune yuruyup olayi buyutmus.

    besinci haber, bunu geciyorum cunku herkesin bildigi bir olay, cok tartisildi zaten.

    altinci haber, riekerink ile sorunu yazmis. haberi actim selcuk'un riekerin ile sorunu oldugu soylense de durumun aslinda farkli oldugu, selcuk'un hafta sonu ilk 11'de olacagi yazilmis. yahu okuma yazmayi da mi ogretmek zorundayiz ?

    yedinci haber, klasik erhan telli uydurmasi. bu herifin florya ile ilgili ne senaryo haberleri var. tanimayan gitsin arastirsin.

    yedi olumsuz haber koymus, besinde cok anormal bir durum yok, biri yalan. ben size bir kulupte yillarca oynamis her oyuncunun bunlardan cok daha kotu skandallarini bulurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın