• 40
    konyaspor 5.lik için bu maçı final maçı olarak görecektir; ancak öyle çok hareketli bir maç olacağını hiç sanmıyorum. en sıkıcı maçlardan birini izleyeceğimizi düşünüyorum çünkü aykut kocaman tüm takımını kaleye sokacaktır gol yememek için. bize alan bırakmamak için ellerinden geleni yapıp zamanı da tüketmeye gayret edeceklerdir.

    bu maçı kazanmamız dışında bu hafta oynanacak diğer bazı maçlar da bizi oldukça ilgilendirmekte artık. özellikle ligde 5.lik yarışını sıcak tuttuğumuz için orta sıralarda neredeyse hedefsiz takım kalmadı. bu hedefi 5.lik olan takımlardan bu hafta oynayacağımız konyaspor'u da sayabiliriz; ancak kendilerini yendiğimizde yarıştan kopma durumları diğer 5.lik hedefindeki takımların skorlarına bağlı.

    ligde kalan maçlarımız:
    konyaspor
    beşiktaş
    rizespor
    başakşehir
    sivasspor

    bu maçı kazandıktan sonra bu kalan maçlarımızdan bir tek rizespor'un 5.lik hedefi kalmış olacak. ki hepimiz ne kadar zor geçeceğinin farkındayız.

    ligde bu hafta oynanacak olan 28 nisan 2019 kayserispor alanyaspor maçı da bizim için önemli bir maç olacaktır. alanyaspor şu an 5.sırada ve hem başakşehirle hem de beşiktaşla maçları var. bu haftaki maçlarını kazandıkları durumda puanını 44 yapacak.

    diğer taraftan 27 nisan 2019 çaykur rizespor sivasspor maçı da önemli bir durumda. bu maç berabere biterse rizespor puanını 39 puana çıkıyor. 5. ile puan farkı 5'e çıkmış oluyor ve yavaş yavaş hedefinden uzaklaştığı anlamına geliyor. bu hedefsizlik durumu rizesporun ateşini dindirebilir ve bizim de işimize gelebilir. ayrıca önümüzdeki hafta rizespor ankaraya gidecek. ve ankaragücü yenip rizesporla puanları eşitleme hedefinde olabilir. ve bu maçın sivasspor'un düşme tehlikesinden uzaklaşmak için önemli bir maç olduğunu da unutmayalım. bu maçtan alacağı puanlar düşme tehlikesinden kendilerini kurtarabilir bu yüzden beraberlik 2 açıdan bizim işimize gelir. sivasspor başakşehirle oynarken rahat olmamalı. alanyasporla alanyada maçları var ama o zamana kadar çok şey değişebilir kendileri için olumsuz anlamda.

    kısacası 5.lik hedefinde alanyaspor'u desteklememiz faydamıza olacaktır.

    bir de 5.lik hedefindeki kasımpaşa'nın hedefte kalması önemli olacak bizim için. 29 nisan 2019 yeni malatyaspor kasımpaşa maçında kasımpaşa kazanırsa puanını 41'e çıkaracak ve 5.lik hedefi sıcak kalacak. kasımpaşa'nın son hafta beşiktaş ile maçı var. bizim için önemi olabilir bu maç da.

    küme düşme hattındaki ateşin olabilecek etkilerinden bahsetmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın