resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 1187
    kendisine duvar olabilecek bir santrafor olabilseydi şayet;

    - o santrafora pas atmayacağı için,
    - 3 kişinin arasına dalıp topu ezeceği için
    - şut vurulmayacak yerden şut vuracağı için

    hiç bir halt olmayacaktır. bence selçuk gibi burak'a zamanında yaptığı gibi derinlemesine paslarla kaçırılabilecek bir oyuncu, onun haricinde verim alamazsın! kendisinin keşke istatistikleri olsa bize kaç puan kazandırdığı ile ilgili. takım 3-0 öndeyken açılmış rakibine karşı boş pozisyon bulup 4. golü atmakla istatistik kasan oyuncudur.

    seneye kesinlikle ve kesinlikle takımda görmek istemiyorum. pas oyununa katılan, futbolun sadece hücum tarafında değil savunma tarafını da iyi oynayan futbolculardan kurulmamız lazım. galatasaray'ın artık şu yıllardır (2008 den beri) oynadığı 4-2-3-1 saçmalığını bırakıp, kendi kimliğine bürünüp, 4-4-2 ısıran herkesin koştuğu elmander- necati li fatih terim hocamın 3. gelişinin ilk şampiyonluğu gibi bir kadro kurmamız lazım.

    kanatlar emre çolak ve engin baytardı. iyi bir pres takımıydık ve top eşit derecede paylaştırılabiliyordu futbolcular arasında. şuan sadece sağ kanadımız işliyor! onyekuru pas oyununda yok! nagatomuyu ve oynadığı zaman linnesi çok beğensemde riera gibi sol bekte oyun kurucu gibi oynayan pas oyununa iyi katılan bir bekin bize neler kattığını unutanlar lütfen açıp öncelikle schalke maçını, daha sonrasında o sezonun tüm cl ligi maçlarını izlesinler.

    not: bu yazı 2 gol 2 asisst ile oynadığı 25 nisan 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçı sonrasında yazılmıştır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın