• 36
    konsantrasyonun 1 dakika bile bozulmaması gereken maç. ligde sadece 5 final maçımız kaldı. 5'te 5 demek şampiyonluk demek. taraftar, oyuncular ve teknik heyet ciddiyetsizliğe bir an bile kapılmayacak. şu dönemde karşımıza amatör küme takımı bile gelse rakibi ciddiye kalarak maçalara çıkacağız.

    konyaspor'un son 10 maçtır kazanamaması hiç bir şey ifade etmez. aykut kocaman takımlarının klasik kabız futbolu ile maçı kitlemeye çalışacaklardır. şansımız, aykut kocaman'ın istediklerini bir türlü takımına yaptıramaması. bu 10 maçlık seride 6 beraberlik 4 mağlubiyet almışlar. mağlubiyetlerin hepsi kayserispor maçı* hariç pozitif futbol oynamaya çalışan beşiktaş, rizespor ve başakşehir'e karşı ki kayserispor bile kendi çapında konyaspor'a oranla pozitif bir oyun oynuyor bence. yani bizim oyun anlayışımız da konyaspor'a ters gelebilir.

    ne olursa olsun bu maç kalan 450 dakikalık finalin ilk 90 dakikası. ilk dakikasından son dakikasına kadar, skor ne olursa olsun, kim sahada takımımız için oynuyorsa oynasın konsantrasyon seviyemiz en üst düzeyde olacaktır. korkuların, acabaların, keşkelerin galatasaray gibi finallerin takımı için yer bulamayacağı bir maç olacaktır. belki de puan farkının 3'ün de altına ineceği maç olacaktır. hayat neden olmasın?

    inandık biz sizlere

    #kon2antra2yon
App Store'dan indirin Google Play'den alın