2018-19 Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
20:00 Yeni Malatya Stadyumu
2 - 5
  • 255
    son yıllarda izlediğim en iyi deplasman performanslarından birine sahne olan maç. girilen her net pozisyon soğukkanlılıkla sonlandırıldı. malatya gibi takım savunmasıyla meşhur takımlara karşı girdiğiniz pozisyonları atacaksınız. bana göre penaltı şanssızlıktı, luyindama'nın penaltı üzerinden gömülmesi yersiz. şu da bir gerçek ki luyindama riskli futbolu seviyor :)

    özellikle 1-3'den sonra galatasaray'ın kendi sahasında ve orta alanın ortasındaki tek pas trafiği çok hoşuma gitti. malatya'nın pres yapma hevesini böyle böyle kırdık. muslera da kısa pas trafiğine katıldı. 4. goldeki kontra atak ameliyat titizliğiyle hazırlandı, onyekuru'nun plasesinden sonra evde zevk çığlıkları atıyordum. altyapılarda ders niteliğinde gösterilebilir, kendi yarı sahamızda topun soğukkanlılıkla dolaştırılışı, diagne'nin duvar oluşu, fegouhli'nin son vücut çalımı sonrası topu bomboş olan onyekuru'ya aktarması, onyekuru'nun plasesi, kusursuz bir ataktı.

    darısı 29 nisan 2019 konyaspor galatasaray maçına diyelim.

    son olarak diagne'ye de parantez açayım. transferini çok eleştirdim ama takım kimyasına yavaştan alışmaya başlamış ve güçlenmiş. umarım böyle devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın