resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 660
    (bkz: 25 nisan 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçı) esnasında yaptırdığı penaltıdan eleştirilmesi son derece yanlış olan tandem oyuncumuz..

    bu entry'den önce defalarca belirtildiği gibi , futbol oynamış/oynayan insan , özellikle tandem veya santrafor olarak, bunu eleştirmez, zaten eleştirmiyor. geçtim futbolu, voleybol oynasanız bile zıplarken elleri kullanmamın şart olduğunu bilirsiniz, bunu antrenmanda öğretirler. en az 15-20 santim atttırır ,ayrıca iri cüsselerde şarttır. top havadan gelirken ,elini sakınman olası ; ama yön öngörüsü olunması zor , yakın mesafeden, hemen sonrasında, üstelik arkadan yapılan kafa vuruşunda düşerken elini sakınmak imkansız. hiç yakalanmayanlar zaten kafa golü yediren ve havadan savunması olmayanlar.

    gene futbol veya basketbol oynayanlar bilir temaslı savunma yapanlara karşı skor üretmek zordur, çünkü geçsen bile skor yapacak güç kalmaz adamda. bu yeni jenerasyon taraftar stumpf'u seyretse, sabah akşam entry girerdi herhalde, ama adam bizi şampiyon yapmıştı.

    hadi hiç birşey bilmiyorsak, lyundama marcao geldiğinden beri yenilen gol sayısına ve verilen pozisyona bakın daha öncesiyle mukayeseli olarak. gene hiç birşey bilmiyorsanız, eyyamcı bazı türk hakemlerinin hedef gösterilmişcesine seçerek bu ikilinin üstüne haksızca oynamasına bakın geldiklerinden beri. rakipler galatasarayı bazı yeni jenerasyon taraftarın değerlendirdiğinden daha iyi değerlendiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın